Pressemelding, Ylöjärvi, Finland, 9.2.2017

Porkkas kjøleromserie utvides med et nytt Porkka Universal rom. Nye Universal Porkka kjølerom, UCR, designes etter kundens behov, og tilbyr en fleksibel løsning i kategorien små og mellomstore.

Nye Porkka Universal er et modulært kjølerom (MCR) og walk-in kjøleromshybrid og utvider utvalget i Porkkas romserie betydelig. UCR gir større WI-kjøleromsløsninger til mindre størrelsesklasser, og gjør det mulig med skreddersydde løsninger til plug-in rom. Rommet kan også bruke hele Porkkas utvalg av dører.

Porkka Universal kjølerom er en fleksibel og skalerbar løsning for rom med plassutnyttelsesproblemer

«Porkka Universal kjølerom kombinerer et standardrom og det beste fra walk-in rom enkle driftsenhet,» sier leder av R & D project  Petteri Piirto og fortsetter: «UCR er designet som et stort kjølerom, men det kan være bare 10 m3. Det kan brukes til å supplere eksisterende kjøleressurser og til å utnytte all tilgjengelig plass. Vårt mål er å gi et bredt utvalg tilgjengelige løsninger for nye kunder. UCRs produktutvikling er svaret på det voksende markedet for kalde rom.»

Plug-in modell

Kjøleenheter produsert i vår egen fabrikk er effektive og energibesparende. Kjøleenheten kan plasseres hvor som helst i rommet og romstørrelsen kan økes ved å legge til kjøleenhet nummer to. Kontrollenheten har både optiske og akustiske øvre og nedre alarmgrenser. Alarmer kan kobles til eiendommens egne styringssystem via et spenningsfritt relé. UCRs varmekondensator kan også kobles til eiendommens varmesystem. RHDS®-kondensator er også tilgjengelig for flytting av varme fra rommet. Kondensatoren kan plasseres nesten hvor som helst.

Fryserom leveres alltid med gulvvarme. UCR fryserommets maksimale størrelse er 40 m3 og for UCR kjølerom 44 m3.

Bestill Technical Data Sheet (PDF)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Please, verify you are not a bot, thank You.

captcha