Porkka kjølebenk for oppbevaring av mat

Porkka Cold line CL-GNH er designet til bruk både som arbeidsbord ved mattilberedning og lagringsenheter for mat, Porkka benkene er designet for bruk i travle restaurantkjøkken, områder for mattilberedning, kafeer, kantiner osv.

Produsert av kvalitetskomponenter med eksteriør og interiør i rustfritt stål, alt i grad AISI 304. Benkene har lang holdbare og leveres naturligvis klare til bruk

Pre-configure your counter

Det finnes flere variasjoner av modeller. Du kan designe disken din med webapplikasjonen (krever Adobe Flash). For å se mer informasjon om tilgjengelige variasjoner, se kategorien “tilgjengelige moduler”.

COUNTER CONFIGURATOR (Flash)

 

Varenummer: CL-GNH Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hver dør eller skuffe er utstyrt med håndtak og enkelt utskiftbare trekk-ut/dytt-inn pakninger og basen leveres med høydejusterbare bein eller hjul, hyller er inkludert i hver dørseksjon og skuffene kan også leveres med innvendig base.

Utstyret drar også fordel av innovative designfunksjoner som uttrekkbare kjølekassetter for enkelt vedlikehold eller reparasjon. Hver dør eller skuffeseksjon tar GN1/1 skuffer eller panner eller flere i mindre størrelser som passer til driften.