Porkka Hotell, Restaurant & Catering utstyr

Porkka tilbyr et bredt utvalg av utstyr til lagring av mat og drikke for bruk i hoteller, restauranter og gatekjøkken. Vi produserer kjøleskap og frysere, både stående og benketyper, vi produserer blast chillers og freezers, pluss matserveringsutstyr til lagring av varm mat og mat lagt opp på tallerken. Ismaskiner (både flak og biter) samt step-in kjøle- og fryserom. Hele Porkka Hotell, Restaurant & Catering utvalget er designet og produsert til profesjonelt bruk og møter kundens strengeste krav.

UCR universal cold room

Det nye rommet Universal Cold Room er designet for alle typer applikasjoner. Rommene er designet og produsert av eksperter i Huurre fabrikken i Finland, og hvert rom er individuelt tilpasset kundens behov.
Universal Cold Room (UCR) -løsningen har vinkler og uregelmessige former, selv skrånende tak er mulig.

Modulære step-in rom

Porkka MCR, våre standardiserte rom, er enkle å installere og bruke. Alle rom har selvkontroll grensesnitt funksjon som standard. Det omfattende utvalget inkluderer mange ulike romstørrelser, som kan velges i forskjellige temperaturområder. Standardrommene møter etablerte profesjonelle kjøkkens hygienekrav og er for profesjonell bruk med garantert matsikkerhet i samsvar med Food Act.

Rommene finnes i flere tekniske løsninger og også med det HFC-frie og miljøsikre kjølemediet R290.  Miljømessig påvirkning fra dette kjølemediet er kun en brøkdel sammenlignet med tradisjonelt mer miljøfarlige kjølemedier.

Energieffektive Inventusskap

Porkkas siste serie med Inventusskap har forbedret isolasjonsteknikk og svært pålitelige strukturelle elementer. Våre tester i samsvar med ny energieffektivitetsstandard viser at noen Inventusskap oppnår energiklasse A. Investering i Inventusskap betaler seg raskere enn de tradisjonelle.

Ingen HFC kjølemedier! Inventusskap bruker et lavt GWP (3) R290 kjølemedium. Miljømessig påvirkning er kun en brøkdel sammenlignet med tradisjonelt mer miljøfarlige kjølemedier. Inventusskapene er også svært enkle å rengjøre.