Porkka Hotell, Restaurant & Catering utstyr

Porkka tilbyr et bredt utvalg av utstyr til lagring av mat og drikke for bruk i hoteller, restauranter og gatekjøkken. Vi produserer kjøleskap og frysere, både stående og benketyper, vi produserer blast chillers og freezers, pluss matserveringsutstyr til lagring av varm mat og mat lagt opp på tallerken. Ismaskiner (både flak og biter) samt step-in kjøle- og fryserom. Hele Porkka Hotell, Restaurant & Catering utvalget er designet og produsert til profesjonelt bruk og møter kundens strengeste krav.

UCR universal cold room

NYE UNIVERSELLE KJØLEROM >

Det nye rommet Universal Cold Room er designet for alle typer applikasjoner. Rommene er designet og produsert av eksperter i Huurre fabrikken i Finland, og hvert rom er individuelt tilpasset kundens behov.
Universal Cold Room (UCR) -løsningen har vinkler og uregelmessige former, selv skrånende tak er mulig.

Modulære step-in rom

PRODUKTSIDE >

Porkka MCR, våre standardiserte rom, er enkle å installere og bruke. Alle rom har selvkontroll grensesnitt funksjon som standard. Det omfattende utvalget inkluderer mange ulike romstørrelser, som kan velges i forskjellige temperaturområder. Standardrommene møter etablerte profesjonelle kjøkkens hygienekrav og er for profesjonell bruk med garantert matsikkerhet i samsvar med Food Act.

Rommene finnes i flere tekniske løsninger og også med det HFC-frie og miljøsikre kjølemediet R290.  Miljømessig påvirkning fra dette kjølemediet er kun en brøkdel sammenlignet med tradisjonelt mer miljøfarlige kjølemedier.

Energieffektive Inventusskap

PRODUKTSIDE >

Porkkas siste serie med Inventusskap har forbedret isolasjonsteknikk og svært pålitelige strukturelle elementer. Våre tester i samsvar med ny energieffektivitetsstandard viser at noen Inventusskap oppnår energiklasse A. Investering i Inventusskap betaler seg raskere enn de tradisjonelle.

Ingen HFC kjølemedier! Inventusskap bruker et lavt GWP (3) R290 kjølemedium. Miljømessig påvirkning er kun en brøkdel sammenlignet med tradisjonelt mer miljøfarlige kjølemedier. Inventusskapene er også svært enkle å rengjøre.

Future fryse- og kjøleskap

FUTURE PLUS-SERIEN>
FUTURE-SERIEN >

Porkka kommersielle skap er designet med kraftige og effektive kjøleenheter som gjør at skapene kan driftes ved høye omgivelsestemperaturer & de kan driftes med det nyeste hydrokarbon energieffektive kjølemediet R290.

Konditormontre

LES MER >

Porkkas konditormontre er spesielt utviklet for drift under krevende forhold i travle bakerier eller bake-off utsalg i nærbutikker.

Future Blast Chiller og Blast Chiller/Freezer cabinets

PRODUKTSIDE >

Utvalget av Porkka BC Blast Chillers og de kombinerte BC/BF Blast Chiller og Blast Freezers er stort og allsidig og kan brukes til et mangfold ulike applikasjoner. Frittstående modeller med integrert luftkjølte kondenseringsenheter for GN1/1-beholdere, trill-inn modeller for bruk med GN1/1 og noen GN2/1 traller og «pass-through»-versjoner som tar både GN1/1 og GN2/1 traller.

Porkka DC Blast Chillers og DF Rapid fryseskap er designet for virksomheter der det sjelden er krav om enten rask nedkjøling eller nedfrysing av små mengder mat, som på skoler eller andre institusjoner der det kun lages mat ved lunsjtid.

Cold Line Benker

PRODUKTSIDE >

Produsert av kvalitetskomponenter er Porkkas Cold Line holdbare og varer lenge, benkene har fordel av rustfritt stål AISI grad 304 kropp både innvendig og utvendig.

Utstyret drar også fordel av innovative designfunksjoner som uttrekkbare kjølekassetter for enkelt vedlikehold eller reparasjon. Hver dør eller skuffeseksjon tar GN1/1 skuffer, panner eller flere i mindre størrelser som passer til driften.

Hot Line kjølebenker

PRODUKTSIDE >

Porkkas Hot Line-serie med varmemontre er ideelle både til lagring og servering av ferdiglaget mat. Takket være effektiv isolasjon avgir de ikke unødvendig varme til omgivelsene.  For å sikre bedre luftsirkulasjon, sirkulerer en intern vifte luften jevnt i hele benken. Hot Linebenkene er laget av høykvalitetskomponenter. Indre og ytre overflater er av rustfritt stål (AISI 304).

Digital varme- og fuktighetskontroll

PRODUKTSIDE >

Porkka har utviklet en rekke revolusjonerende varmholdingsmontre for mat, DHMC™. Designet for å lagre ferdig tilberedt mat i lange perioder uten forringelse av tekstur, utseende eller smak.

Prinsippet er å legge til fuktighet kombinert med varme og tvungen luftsirkulasjon, effekten av dette nøytraliserer uttørking av produkter som skjer i standard varmeskap. Mange DHMC™ er i daglig bruk på militærbaser, hoteller, restauranter og handelsskip.

Display Line benker

PRODUKTSIDE >

Porkka Display Line er designet for attraktiv markedsføring av impulssalg. Display Line kan plasseres i matserveringslinjer eller kantiner og lagre og vise smørbrød, snacks og drikkevarer under temperaturkontrollerte forhold som oppmuntrer potensielle kunder til å kjøpe.

Produktene vises imponerende og attraktive, alltid ferske og klare for servering. Display Line benkene er GN-dimensjonerte.

Bar Line benker til drikkevarer

PRODUKTTARK >

Porkka Bar Line kjølebenker er ideelle til lagring og servering av drikke med optimal temperatur for kundetilfredshet. Produsert av kvalitetskomponenter med eksteriør og interiør i rustfritt stål, alt i grad AISI 304, er Porkka Bar 550 montrene holdbare og varer lenge.

De kan leveres i ulike formater med enten dører eller skuffer, kjølte brønner, isbinger eller brønner til flaskelagring. Alle designet for å øke servicen på salgsstedet. Glassdørene er enten hengslet eller skyvedører, kan også monteres for å bli en attraktiv markedsfører på salgsstedet

Automatiske isbitmaskiner

PRODUKTSIDE >

Porkkas automatiske isbitmaskiner lager harde, krystallklare isbiter som varer lenge i drinkene. Ideelle for bruk i hoteller, restauranter, kafeer og nattklubber der drinker gjøres mer attraktive og gir større kundetilfredshet.

Positivt spraysystem bruker minimalt med vann og strøm for å produsere runde, klare isbiter som varer lenge i glasset.

Automatiske flakismaskiner

PRODUKTSIDE >

Porkka automatisk flakismaskiner produserer en tørr kornet flakis ideell for salatbarmontre, avkjøle hvite viner eller champagne og cocktailer med knust is. Kan brukes i hoteller, restauranter, kafeer og nattklubber når en mer sofistikert presentasjon kreves for større kundeinteresse.