KL-serien isbitmaskiner

Porkka KL isbitmaskiner benytter et spraysystem som gir hele isbiter. Maskinene er laget av rustfritt stål, bortsett fra modell KL 18 som er laget i plastbelagt stålplate. Ismaskinene er stikkontakferdige og fås med luftkjøling (A) eller med vannkjøling (W). Helautomatisk styresystem garanterer lavt strøm- og vannforbruk og med integrert rensesystem. Komponenter som kommer i kontakt med vann er laget av materialer som er godkjent for mathåndtering. Alle maskindeler er lett tilgjengelige og utskiftbare for enkel service og vedlikehold. Vann-/lufttemperatur minimum +5°C/+10°C. Nå også mulig med R290.

KF/KFP-serien flakismaskiner

Porkka KF isflakmaskiner for produksjon av isflak-is med optimal temperatur på -0,5°C. Maskinene er utført i rustfritt stål. Stikkontaktferdig kjølemaskin med luft- eller vannkjølt sylinderformet spesialfordamper. Helautomatiske styresystem gir lavt strøm- og vannforbruk. Komponenter i kontakt med vann er laget av materialer som er godkjent for mathåndtering. Alle maskindeler er lett tilgjengelige og utskiftbare for enkel service og vedlikehold. Vann-/lufttemperatur minimum +5°C/+10°C. Nå også mulig med R290.

Dispenser isbitmaskiner E7CL og E7FS

Dispenser E7CL (benkmodell) og E7FS (frittstående) er luftkjølte. Begge modellene kan fås kun som dispenser med is eller som både is- og vanndispenser. Laget av rustfritt stål med svart plastramme. Blå LED-belysning på dispenseroverflaten. Avløpsfri design gjør at dispenseren kan plasseres hvor som helst og eliminerer kostnader for avløpsinstallasjon.

Istransportsystem ITS

Istransportsystem med kapasitet fra 227-771 kg. Eliminerer manuell øsing av is. Passer både til isbiter og isflak. Vognene kan utstyres med bøtter for enklere håndtering, binge og stativ i rustfritt stål, vogner i polyetylen.
Obs! For ismaskiner med vekt over 454 kg kreves en kraftigere topplate (+54 mm i høyden).