Modulære step-in kjøle- og fryserom

Porkka har solgt tusenvis av kalde lagerrom over hele verden. Deres popularitet er basert på enkel installasjon og funksjonalitet. Våre step-in rom er laget av materialer i høy kvalitet og kombinerer lavt energiforbruk og stille drift.

Porkkas kjøle- og fryserom er designet i samsvar med de strengeste hygienekrav og er for profesjonell bruk.

Rommene er enkle å installere og bruke. Alle rommene er utstyrt med funksjoner for selvovervåking som standard grensesnitt. Porkka tilbyr et bredt utvalg av modulære romstørrelser, som kan velges i forskjellige temperaturområder.

Nøye planlagte materialer og detaljer

Kjølerom fra Porkka er produsert av prefabrikkerte CFC HCFC-fri polyuretanisolerte modulelementer støpt med not og fjær og holdt av sammen av eksenterlåser, noe som gir stor generell styrke. Synlig utvendig overflate av panelene er dekket med slitesterk ripebestandig polyester, klassifisert som matsikker. Isolasjonstykkelse med utmerket termisk effekt er standard 80 mm med 100 mm på forespørsel for frysertilbehør hvis det kreves.

Dørene er semi-falset og leveres med kraftige hengsler og låsbart dørhåndtak med nødutløser. Terskler og karmer er produsert i holdbart rustfritt stål med varmer levert som frysertilbehør. Dørene er forhåndsmontert på et panel for enkel montering på stedet.

Gulvene, (hvis levert), er isolerte og produsert i sterk skipskryssfiner som er dekket med sklisikker glassfiberharpiks. Belastningsgrensen for standardgulv er maks. 40 kN/m2  eller maks 1,0 kN/per 40 mm hjul. Til gulv med stor belastning fås overflate i rustfritt stål som ekstra tilbehør.

Porkas hygienisk hyllesystem gjør at operatøren kan vaske enkelthyller i en industrioppvaskmaskin, mens større dimensjoner øker lagringsområdet i våre rom. Alle Porkka kjøle- og fryserom kan plasseres ved siden av hverandre. Kjøleenhetene kan bestilles venstre -eller høyreplassert.

Velg et rom til dine behov

 • Porkka serien inkluderer størrelser fra 1,2 til 22 m3.
 • Tre temperaturområder: +2 … + 8 °C for kjølt produkt, -2 …. + 5 °C, kjøtt og fisk, -18 …- 22 °C fryst mat.
 • Plug-in rom fås med R290 og R404 kjølemedier
 • Standardrom fås med RHDS hvis nødvendig
 • Isolasjontykkelse 80 mm eller 100 mm.
 • Standard dør bredde er 700 mm, andre bredder tilgjengelig. Døren kan være venstre- eller høyrehendt.
 • Leveres som standard med 4 rekker, matgodkjente, maskinvaskbare, frittbærende plasthyller. Alternativ i rustfritt stål er også tilgjengelig.
 • For tralledrift fås også kalde rom uten gulv.
 • Rom med gulv kan felles ned i gulvet eller utstyres med ramper.
 • Kjølepanel, avhengig av romstørrelse, kan plasseres i venstre eller høyre fremre hjørne.
 • Utvendig høyde med 80 mm isolasjonstykkelse er 2100 mm eller 2400 mm, og med 100 mm isolasjon 2140 mm eller 2440 mm.

Økologisk og bærekraftig valg

Gjør et bærekraftig valg og velg et standardrom med R290 kjølemiddel. Valg av kjøleenhet som bruker naturlig hydrokarbon sparer energikostnader, og er også snill mot naturen.

I tester er opp til 33 % reduksjon av elektrisitetsforbruket oppnådd. Dette gir brukere a