Effektive og energibesparende Porkka Inventus kjøleskap og frysere

Ny serie med svært energieffektive kommersielle kjøle- og fryseskap til profesjonelt bruk. Porkka er stolte av å tilby sitt nye utvalg av svært energieffektive kommersielle kjøleskap og frysere til bruk i profesjonelle kjøkken, til matforbereding og som lagringsområder. Vi tenker alltid på våre kunder og miljøet, våre designfunksjoner inkluderer økt isolering og de mest effektive tilgjengelige komponentene – dette har latt oss utvikle et utvalg skap som, tror vi, er blant de mest økonomisk i drift i verden i dag.

Porkka Inventus Blast Chiller / Freezer

De nye Inventus høykvalitets BC Blast Chillers og BF Blast Freezers er designet og produsert ved hjelp av den nyeste tilgjengelige tekniske kunnskapen og oppfyller et bredt spekter av ulike krav til bedrifter hvor det er behov for enten blastkjøling eller frysing av mindre mengder matvarer, slik som som skoler eller andre matproducerende institusjoner.

Porkka Inventus kjøleskap

Våre skap er testet i henhold til den nye europeiske miljømerking- og energimerkingsforordningen prEN 16825, som trådte i kraft 1. juli 2016 for profesjonelt kjøleutstyr. Hele vårt utvalg av Inventus kjøle- og fryseskap har blitt vurdert som A eller B klasse med et strømforbruk på bare 0,79 kW per dag for den mest energieffektive modellen. Med det nyeste energieffektive hydrokarbonbrenselet R290 kan våre skap fungere i omgivelsestemperaturer opp til +43 ° C. Skapene kan leveres med ben, eller som valgfritt, selv med hjul hvis ønskelig. I tillegg kommer skapene med lette å erstatte dørlommer og fire nivåer av hyller av rustfritt stål. Hyllene kan plasseres på våre glidestøpte hyller, designet for å redusere risikoen for utslipp.

Porkka Inventus Superkjøl

Alle hensyn er tatt for å sikre at høye hygieniske krav opprettholdes, inkludert avrundede hjørner og nedsenket gulvpanne, samt våre integrerte hylleskinner, alt for å unngå skittfeller og gjør kabinettene lette å dyprengjøre.

Porkka Inventus fryseskap

C7- og F7-modellene er kompatible med GN 2/1-hyller, -kurver eller panner med dybde på 530 (b) x 650 (d) mm eller 2 x panner i halv størrelse 530 (b) x 325 (d) mm, mens C8 og F8 er kompatible med GN 2/1 i bredden 650 (b) x 530 (d) mm. Både utvendige og innvendige overflater er av rustfritt stål, AISI-kvalitet 304.

Det nye Porkka Bakery Shelf Framing System

Porkkas nye innovative bakervare rammesystem for Porkka Inventus 7 og 8 gir ultimativ modulær allsidighet for bevaring av kjølte eller frosne bakevarer. Rammesystem er enkelt å installere, brukervennlig og enkelt å holde rent.

Fleksibilitet

Bakery Shelf Framing System er designet på grunnlag av standard bakervarer størrelser. Selv om vi har designet den slik at den passer spesielt til Inventus 7 og 8-modeller, konverteres den lett til GN 2/1-formatskap for bakerier. Med BSF-systemet kan du enkelt øke livssyklusen for å møte dine skiftende behov.

Allsidig

Alle standard bakhyller passer til Porkka rammesystem som gjør livet ditt lettere. Du trenger ikke å kjøpe nye hyller. Du kan også bruke rammesystemet også i kombinasjonskapasjer som gjør mest mulig ut av ditt verdifulle rom.

Innovative

Vi utviklet Inventus Bakery Shelf Framing System i samarbeid med våre kunder. Den er så allsidig den er også designet for å holde kabinettets luftsirkulasjon fri hele tiden. Dette gjør temperaturen stabil hele kabinettet – selv når den er fulladet.

Hygienisk

Hold alltid produksjonsområdet rent! Hyllene er like enkle å fjerne som installasjonen er. Du kan enkelt vaske dem med en vaskemaskin.