Porkka Marine – Maritime walk-in rom, kjøle- og varmeskap og benker

Porkka tilbyr et bredt utvalg utstyr til lagring av mat og drikke for bruk i bysser og andre serveringsområder for alle typer fartøy. Vi produserer kjøleskap og frysere, både stående og benketyper, vi produserer blast chillers og frysere, pluss matserveringsutstyr til lagring av varm mat og mat lagt opp på tallerken. Ismaskiner, både flak og biter, samt step-in kjøle- og fryserom. Porkkas Marine serie er designet og produsert for profesjonelt bruk og for å møte kundenes strengeste krav. Det allsidige utvalget tilbyr kvalitet og enkelhet i bruk, sikrer lavt strømforbruk, Porkkas vitenskapelige og medisinske utstyr er miljøvennlig.

Walk-in kjøle- og fryserom

PRODUKT SIDE>

Porkka tilbyr et stort utvalg skreddersydde walk-in kjøle- og fryserom. De er lette og enkle å installere og er komplette med kjøleenhet. Porkkas walk-in-rom møter alle spesial- og sikkerhetskrav som U.S.P.H.S hygienestandarder krever.

Produktene er laget av rustfritt stål. Isolasjonen er 80, 100 eller 150 mm CFC/HCFC uten polyuretan. Alle dørmodellene er utstyrt med innvendig nødåpningsmekanisme, samt andre tilleggsfunksjoner. Gulvoverflate, hvis valgt, er ferdig med sklisikker overflate i rustfritt stål.

Porkka Marine MR- og MF-skap

FUNKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER>

I mange år har Porkka produsert og levert avanserte, marine kjøleskap og frysere til bysser i hele verden.

Robust konstruksjon og masse funksjoner gjør Porkka til det ideelle utstyret for bruk i et krevende arbeidsmiljø.

Der plassen er begrenset fås kombinerte modeller som kombinerer både kjøle- og fryseseksjon i ett skap. Hver seksjon drives med eget uavhengig kjølesystem.

Porkka Marine Blast Chiller/Freezer

FUKNSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER >

Blast Chiller/Freezer kan være en stor fordel i de fleste bysser, gjør matforbereding mer effektiv da matvarer som er blast kjølte er holdbare i opp til 4 dager før de varmes opp igjen.

Blast freezer eller sjokkfrysing fryser maten raskt med redusert skade på cellene og gir maten bedre smak og utseende når den er tint.

Maten mister ikke tekstur, utseende eller smak. Rask nedkjølingen hindrer bakterievekst og reduserer risikoen for assosierte helseproblemer.

Porkka Marine – Cold Line benker

FUNKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER >

Designet for bruk både som forberedende arbeidsbord og lagringsenheter for mat er Porka Cold Line marinebenker laget for bruk i travle bysser og matservicepunkt ombord på fartøy.

Produsert av kvalitetskomponenter er de holdbare og varer lenge. Benkene leveres klare for maritim bruk og har fordel av rustfritt stål AISI grad 304 kropp både innvendig og utvendig.

Ikke-kjølte benker for lagring av nøytrale produkter og utstyr, kan leveres med eller uten dører for å passe til utstyrslinjer.

Porkka Marine -Hot Line benker

FUNKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER>

Porkkas Hot Line-serie med varmemontre er ideelle både til lagring og servering av ferdiglaget mat. Prefabrikkert konstruksjon er allsidig og lar en bysse utformes for å driftes med sin maksimale effektivitet.

Laget av høyeste kvalitetsmaterialer og komponenter i rustfritt stål klasse AISI 304 innvendig og utvendig, utstyret er lett å rengjøre og bygd for å vare.  Ikke-kjølte benker for lagring av nøytrale produkter og utstyr leveres med eller uten dører.

Porkka Marine DHMC – oppbevaring av varm mat

FUNKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER >

Porkka har over flere år utviklet en ny revolusjonerende varmholdingsenhet designet for lagring av ferdiglaget mat i lang tid uten forringelse av tekstur eller smak.

Prinsippet er å legge til fuktighet kombinert med varme og tvungen luftsirkulasjon, effekten av dette nøytraliserer uttørking av produkter som skjer i standard varmeskap. Mange er allerede levert og i daglig bruk både på militære skip og handelsskip.

Porkka Marine Display Line – benker

FUKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER>

Display Line er en attraktiv markedsfører av impulssalg på ferger og roll-on, roll-off fartøy. Display Line kan plasseres i matserveringslinjer eller kantiner og lagre og vise smørbrød, snacks og drikkevarer under temperaturkontrollerte forhold som oppmuntrer potensielle kunder til å kjøpe.

Isbit- og flakismaskiner

FUNKSJONER>
TEKNISK SPESIFIKASJONER >

Porkkas automatiske isproduksjonsmaskiner er ideelle for bruk på ulike typer marine fartøy. Isbiter brukes hovedsakelig til barforsyning, isen produseres med et positivt spraysystem og vil derfor jobbe under relativt tung stamping og rulling på reisen.

Flakis er en nødvendighet for salatbarmontre og brukes også i bysser ved forskjellige matproduksjonsprosesser som blansjering. Kan også brukes i baren til serverte attraktive cocktailer.

Porkka er kjent for kvalitet og pålitelighet over hele verden.

Huurre Group er en internasjonalt kjent finsk designer og produsent av profesjonelt kjøleutstyr. Vi har mer enn 700 ansatte i fem land og en omsetning på 140 mill. EUR.

Vår Porkka-serien omfatter HoReCa, vitenskapelig og maritimt utstyr og løsninger for fryst, kjølt og oppvarmet lagring, samt spesialisttjenester.

Vi tilbyr også et omfattende utvalg av kjøleløsninger til maritim industri, inkludert kabinetter, disker, dører og rom.

Våre nøkkelmarkeder er Skandinavia, Storbritannia, sentral- og Nord-Europa og Russland. I tillegg har vi distributører over hele verden.