Porkka Marine – Maritime walk-in rom, kjøle- og varmeskap og benker

Porkka tilbyr et bredt utvalg utstyr til lagring av mat og drikke for bruk i bysser og andre serveringsområder for alle typer fartøy. Vi produserer kjøleskap og frysere, både stående og benketyper, vi produserer blast chillers og frysere, pluss matserveringsutstyr til lagring av varm mat og mat lagt opp på tallerken. Ismaskiner, både flak og biter, samt step-in kjøle- og fryserom. Porkkas Marine serie er designet og produsert for profesjonelt bruk og for å møte kundenes strengeste krav. Det allsidige utvalget tilbyr kvalitet og enkelhet i bruk, sikrer lavt strømforbruk, Porkkas vitenskapelige og medisinske utstyr er miljøvennlig.

Walk-in kjøle- og fryserom

Porkka tilbyr et stort utvalg skreddersydde walk-in kjøle- og fryserom. De er lette og enkle å installere og er komplette med kjøleenhet. Porkkas walk-in-rom møter alle spesial- og sikkerhetskrav som U.S.P.H.S hygienestandarder krever.

Produktene er laget av rustfritt stål. Isolasjonen er 80, 100 eller 150 mm CFC/HCFC uten polyuretan. Alle dørmodellene er utstyrt med innvendig nødåpningsmekanisme, samt andre tilleggsfunksjoner. Gulvoverflate, hvis valgt, er ferdig med sklisikker overflate i rustfritt stål.

Porkka Marine MR- og MF-skap

I mange år har Porkka produsert og levert avanserte, marine kjøleskap og frysere til bysser i hele verden.

Robust konstruksjon og masse funksjoner gjør Porkka til det ideelle utstyret for bruk i et krevende arbeidsmiljø.

Der plassen er begrenset fås kombinerte modeller som kombinerer både kjøle- og fryseseksjon i ett skap. Hver seksjon drives med eget uavhengig kjølesystem.