Designet for å dekke dine behov

Nye Universal Cold Room designet for ethvert bruksområde. Rommene designes og produseres av eksperter på Huurre-fabrikken i Finland, hvert rom tilpasses individuelt for å dekke kundens behov. Universal Cold Room (UCR) løsning kan tilpasses vinkler og uregelmessige former – til og med skrått tak er mulig.

Maksimer bruk av installsjonsrom

UCR er på sitt beste i krevende områder, blant annet kan rommenes støttestruktur og kjølerør roteres når de designes. UCR fryserom versjonen med tykke isolasjonsmaterialer tillater høyere driftstemperatur.

Få mer kjølekapasitet med ekstra kjøleenhet

Fås som plug-in modell. Med en kraftig kjøleenhet kan rom opptil 22 m3 kjøles. Ekstra kjøleenheter kan legges til for større rom.

Dører som du liker

UCRs døralternativer for kjøle- og fryserom er hengslet eller skyvedører. Doble bladdører fås på forespørsel. Finn mer informasjon i vårt tekniske datablad for dører. Dørene produseres i samme fabrikk som veggelementene og er designet for krevende bruk.

Be om brosjyre over tekniske data (PDF)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Please, verify you are not a bot, thank You.

captcha

Pålitelig og sikker

Porkka Universal kjøle- og fryserom er et sikkert valg. Designet og produsert for å være praktisk talt vedlikeholdsfrie. Imidlertid er, hvis nødvendig, service og hjelp alltid i nærheten.

God kontrollerbarhet av levetiden

Funksjonelle kjøle- og fryserom kan være en betydelig del av en vellykket bedrift. Materialene som brukes i Porkkas produkter er så resirkulerbare og miljøvennlige som mulig. Resirkulering av vårt produkt er mer enn 95 %.

Tre temperaturområder

UCR fås for tre temperaturområder:

  • C | +2°C… +12°C
  • M | -2°C… +5°C
  • F | -22°C… -18°C

Plug In – kjøleenhet

Porkka Plug In kjøleenheter er designet for å være både kraftig og energieffektive. Digitale temperaturdisplay med innebygd akustisk og optisk høy/lav temperaturalarm. Disse kan kobles via et rele uten spenning til byggets styringssystem.

Døralternativer

UCRs døralternativer for kjøle- og fryserom er hengslet eller skyvedører. Doble bladdører fås på forespørsel. Finn mer informasjon i vårt tekniske datablad for dører.

Modulært hyllesystem

Individuelle hyller fra hygieniske hyllesystem kan vaskes i en industrioppvaskmaskin. Hyllenes dimensjoner gir maksimal tilgjengelig lagringsplass. Vårt utvalg av kjøle- og fryserom tilbyr et bredt utvalg for forskjellige behov.

Gulvbelegg og gulvvarme

Porkkas fryserom leveres alltid med gulvvarme for å hindre frost- eller fuktskade på strukturen under. Med spesialavtale kan kjølerom leveres uten gulv for å gjøre bruk av trucker eller rullecontainere enklere (se tekniske data)

Vegg- og takelementer

UCR er konstruert av modulære paneler med han/hun ledd som er koblet sammen med eksenterlåser som gir dem stor generell styrke.

Synlige utvendige overflater av panelene er dekket med varmeforsinket og rustsikkert stål dekket med polyester som er klassifisert som matsikkert. Fås også med overflater i rustfritt stål.

Huurre iTOP

Huurre iTOP Service er en online ekstern overvåkings- og kontrollservice for kjøleutstyr. Vi installerer nødvendig utstyr til ditt kjølesystem og implementerer tilkobling til Huurre Service Center.

Porkka RHDS® Remote Heat Disposal System

RHDS-systemet er lik standard Porkka-enhet med tillegg av væskekondensator, hovedtank og pumpe. Vannrørene kobles deretter fra den fjerntliggende kondensatoren til kjøleaggregatet.

Tilpasningsmuligheter

UCR kjøle- og fryserom tilpasses i henhold til kundens behov. Formen på rommet, plassering av dør(er), delevegger (hvis nødvendig) og plassering av kjøleaggregat(ene) designes for å passe dine behov. Med en delevegg og to forskjellige kjøleaggregat er et kombinert kjøle- og fryserom også mulig.

Kontrollenhet

Porkka temperaturdisplay er utstyrt med innebygd temperaturalarm for høy/lav temperatur som er både akustisk og visuell og som også kan kobles til bygningens hovedsystem ved bruk av en spenningsfri tilkobling.