Porkka Clean room krever oppnådd hygienenivå

Porkka har sterk kompetanse innen design og produksjon av farmasøytiske og elektronikk rene rom. Porkka er også internasjonalt anerkjente designere og produsenter av kalde rom med dedikert kjøling. Porkkas rom har alternativer for hengslet eller skyvedører så vel som brannsikre dører for skipsindustri og porter med ramper til næringsmiddelindustrien.

Et rent rom fungerer slik at lufttrykket er større i det rene rommet enn i omgivelsene. Med denne tilnærmingen kan ikke urenset luft strømme fra tilstøtende rom inn i det rene rommet. Clean room-teknologien har som mål å kontrollere antall organiske og uorganiske partikler, lufttemperatur, fuktighet og trykkdifferanse med omkringliggende rom.

Produsert i Finland

Medisinsk og vitenskapelig forskning krever kontroll av urenheter i arbeidsområdet. Løsningen er et Porkka rent rom. Porkkas rene rom designes og produseres på en moderne fabrikk i Huurre Group i Finland.

Bruksområder Clean room

Clean room er mye brukt i mange industrier:

  • Farmasøytisk
  • Elektronikk
  • Bioteknologi og bioindustri
  • Romfartsteknologi
  • Næringsmiddelindustri
  • Selskaper og industrier som krever partikkelfrie rene rom til produktutvikling, til selve produktet eller under produksjonstrinn.

Dører Clean room

Dørene til rene rom er laget av samme materialer som elementene til rene rom og er 65 mm dype. Dørene til rene rom produseres etter kundens behov og tar hensyn til 100 mm modulær avstand. Maksimal åpning enkeltdør er 1300 mm og dobbeltdør 2600 mm, begge med maksimal åpningshøyde på 2600 mm. Dørene leveres med låsalternativer og silikonpakning. Håndtak og annet dørutstyr er valgt i samsvar med krav til tiltenkt bruk av hvert enkelt rom.

Elementer Clean room

Rene roms paneler med CFC-isolasjon er skummet i form og uten HKFK, for tiden det mest miljøvennlige polyuretan. Tettheten er ca. 40 kg/m3. Paneloverflaten er 0,6 mm varmeforsinket eller rustfri stålplate. Varmeforsinkete metallovertrukne plater godkjent matpolyester, som er anti-statisk. Om nødvendig kan overflateplaten være belagt med halvleder-polyester. Alternativ for kvalitet på rustfritt stål er enten AISI 304 2B eller 4N (rillet). Standard paneltykkelse er 65 mm. Standardpanelene er 1200 mm maksimal bredde x 6000 mm maksimal lengde.

Porkka er kjent for kvalitet og pålitelighet over hele verden.

Huurre Group er en internasjonalt kjent finsk designer og produsent av profesjonelt kjøleutstyr. Vi har mer enn 700 ansatte i fem land og en omsetning på 140 mill. EUR.

Vår Porkka-serien omfatter HoReCa, vitenskapelig og maritimt utstyr og løsninger for fryst, kjølt og oppvarmet lagring, samt spesialisttjenester.

Vi tilbyr også et omfattende utvalg av kjøleløsninger til maritim industri, inkludert kabinetter, disker, dører