Vinkjølere

Blant vårt brede spekter tilbyr Porkka vinskap av høy klasse.

Med ENOGALAX har du store kombinasjonsmuligheter da hver modul kan brukes alene eller i kombinasjon med et antall ulike enheter.

i.Am Enolution er resultatet av et stort designprosjekt og blander en smart, ung og moderne stil med nyskapende teknologi.

ENOGALAX

ENOGALAX er vinkjølere av høy klasse med viftefordelt kjøling som både finnes som plug-in- og sentralkjølte (standard for visse modeller) versjoner. ENOGALAX er et modulbasert system som gjør det enkelt å kombinere ulike varianter. Plug-in kommer som standard med R290 og LED belysning. Skapene kan også leveres med fuktighetskontroll slik at skapet kan også benyttes til oppbevaring av oster. Skapene kommer standard med lås.

i.Am Enolution

i.AM er den nye generasjonen av vinkjølere. Man kan velge mellom ventilert eller statisk kjøling og kommer standard med R290, LED belysning og lås. Skapet kommer i 3 størrelser og det kan velges mellom noen få farge kombinasjoner. Standard uten hyller med enten hyller eller skuffer som tilvalg

Miami vinkjølere

Miami vinkjølere er svært stilig utformet og er utformet for å kunne stille ut vinflasker. Temperaturområdet for både røde og hvite viner samt champange med kalderer soner fra top til bunn. Skapene er laget i aluminiumlaminat. Med isolert glass i døren, garanteres det konstand temperatur. Skapene har lås, led lys rund rammen og automatisk avisning som standard. Skapene kommer standard med rørhyller eller kombi av rørhyller og skuffer

Wine Library

Wine Library er vineskapenes Rolls Royce. Med svært elegant design og stor eksponeringsflate. Skapene kommer i enten sort eller aluminium grå, høytrykks laminat. Ventilert kjølesystem med vibrasjonsdempere på kompressoren og ”antifrost” system. Interiør med speillaminat. Digital termostat og temperaturskjerm. En temperatursone pr. modul. Skapene kommer standard uten hyllesystemer, slik at man kan bygge sitt eget ut i fra det som passer enns best. Tilbehøret er tilgjengelig i tre versjoner, stålrør, stålhyller og hyller i pleksiglass eller en kombinasjon av disse alternativene. Leveres i to høyder. Frittstående (øy med to glassider) og (4V glass fire sider) eller opp mot veggen (vegg).